Body Image Bg
image

KLAAR

VOOR

DE CLOUD?

Plan een afspraak

Wat kunnen we vandaag voor u doen?

Bij Digilyfe begrijpen we dat moderne bedrijven behoefte hebben aan efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid in hun IT-omgeving. Daarom bieden wij uitgebreide Managed Services aan die zijn ontworpen om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Onze Services stellen u in staat om te profiteren van de kracht van de Cloud zonder de complexiteit ervan. Wij zorgen voor het beheer, de monitoring en de beveiliging van uw Cloud infrastructuur, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Of u nu kiest voor een public, private of hybride Cloud oplossing, onze Cloud Experts staan klaar om uw Cloud omgeving te optimaliseren en te beveiligen.

image

Managed Application Services

Met onze Managed Application Services kunt u uw applicaties probleemloos laten draaien, zonder de zorgen over onderhoud en updates. Wij zorgen voor het beheer, de monitoring en de ondersteuning van uw applicaties, zodat ze altijd optimaal presteren. Onze ervaren teams hebben expertise in verschillende technologieën (zoals Windows, Linux, SQL, API's) en frameworks (zoals .NET, Java, React JS, Node JS), waardoor wij in staat zijn om uw applicaties efficiënt te beheren en te optimaliseren.

Lees meer

image

Managed Modern Workspace Services

Bij Digilyfe begrijpen we ook dat een moderne werkplek essentieel is voor de productiviteit van uw medewerkers. Daarom bieden wij Managed Modern Workspace Services aan die uw medewerkers voorzien van veilige en gebruiksvriendelijke werkomgevingen. Of het nu gaat om traditionele desktops, virtuele desktopinfrastructuur (VDI) of mobiele apparaten, wij zorgen voor het beheer, de ondersteuning en de beveiliging van uw werkplekken, zodat uw medewerkers overal en altijd productief kunnen zijn.

Lees meer

Bij Digilyfe streven we naar langdurige partnerschappen met onze klanten. Onze toegewijde teams werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die passen bij uw bedrijf. Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en een uitstekende klantenservice.

 

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Managed Cloud Platform Services, Managed Application Services, Managed Modern Workspace Services en Expert detacheringsmogelijkheden? Neem dan eens contact op met Vinnie Bergen (CEO), Chase Sillevis (CTO) of Johan Klein (COO). Zij kunnen je dat haarfijn uitleggen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact-pagina.

 

 

Neem direct contact op

;