Body Image Bg
image

Dit is wie wij zijn. Dit is Digilyfe.

Wij zijn Digilyfe, een wendbaar alternatief in IT-land. Wij helpen onze klanten verstandig en optimaal gebruik te maken van de Cloud. Niet op een ingewikkelde manier, maar gemakkelijk te begrijpen en te volgen. Simplified, zoals wij het noemen.

 

Onze organisatie is ontstaan door het feit dat de drie oprichters zagen dat Cloud (technologie) niet altijd op de juiste manier wordt uitgelegd en wordt ingezet. Dat kon anders, en sinds onze oprichting staan wij naast onze klanten, en zitten we niet aan de andere kant van de tafel. Wij zien onszelf als verlengstuk van de opdrachtgever, waarbij wij het resultaat net zo serieus nemen als zij zelf doen. Dat maakt ons anders. En beter, veel beter.

image

Het Digilyfe Cloud-DNA

Ons bedrijfs-DNA is gebaseerd 3 fundamenten: op Cloud-First, Remote-First en People-First. We besteden het grootste deel van onze tijd aan het werken voor onze klanten, maar we reserveren ook tijd om aan onszelf te werken. Leer, en geniet. Lever, en ontspan. We passen ons aan aan plotselinge veranderingen, zonder compromissen. - Cloud Services Simplified.

Lees meer over ons Cloud DNA

image

Ga met ons op pad: als medewerker of klant

Recent zat een deel van het Digilyfe team op CloudFest, een groot internationaal Cloud-evenement in Duitsland. Door samen op pad te gaan naar dit soort evenementen, houden we onze kennis (en ons werk-plezier) op peil. Onze nieuwe collega's worden op deze manier snel opgenomen in de groep. Maar ook u, als mogelijke klant, kunt met ons op pad. Bezoek ons Cloud Experience Center en laat u informeren over wat de Cloud voor uw organisatie kan betekenen.

Neem direct contact op

Zakelijke gegevens:

KvK nummer: 78670756
BTW nummer: NL861490666B01
Bankrekening: NL09 ABNA 0881 5940 16

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het SNA Register .

;