Body Image Bg
image

DNA - fundament van je identiteit.

Zonder DNA ben je in feite niets. DNA zegt alles over je identiteit, over je waarden, over je uitstraling. In alles wat we doen of laten speelt DNA een belangrijke rol. Ook bij Digilyfe hebben we het: ons Cloud DNA. Wij hebben volle aandacht voor alles wat met Cloud te maken heeft. Maar dat betekent niet dat we niets begrijpen van On-premise of Data Centers, integendeel: we barsten van de knowhow. Juist door deze kennis en ervaring te combineren met Cloud-native oplossingen, creëren we waarde. Waarde in ketens, waarde in communicatie, waarde in ontwikkeling.

 

Het Digilyfe Cloud DNA rust op 3 fundamenten: Cloud-First, Remote-First en People-First. Deze fundamenten vormen de basis van de bedrijfsvoering van onze organisatie.

Cloud-First

 

 

Digilyfe werkt nagenoeg alleen met Cloud Providers zoals Microsoft Azure en AWS. We zijn dan ook een 'Cloud First' dienstverlener. Daar ligt onze primaire expertise en toegevoegd waarde. Uiteraard deinzen we niet terug voor hybride omgevingen, want we hebben ontzettend veel kennis en ervaring aan boord om organisaties te helpen met migraties en digitale transformaties.

Remote-First

 

 

Onze medewerkers werken het liefste op een plek waar ze maximaal productief zijn. Dat doen ze in regel vanuit huis, of op een locatie waar ze zelf graag verblijven. Natuurlijk zijn ze af en toe ook te vinden op ons kantoor, en bij de klant. Maar dat is dan puur uit noodzaak, bijvoorbeeld bij een aantal Scrum sessies of tijdens een business event. Werk je graag vanuit een 'shared office' vlakbij huis, ook prima, zolang je maar goed bereikbaar bent.

People-First

 

 

Voor ons is het van groot belang dat onze medewerkers dat werk doen waar ze optimaal kunnen talenten kunnen laten zien. We zullen dus niet iemand aan een project laten werken wat eigenlijk niet goed past. Soms betekent het dat we iets langer wachten op een ideale opdracht. Dat is dan maar zo, en iemand kan dan ondertussen werken aan zijn of haar skills.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ons Cloud DNA in de praktijk betekent? Neem dan eens contact op met Vinnie Bergen (CEO), Chase Sillevis (CTO) of Johan Klein (COO). Zij kunnen je dat haarfijn uitleggen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact-pagina.

 

 

Neem direct contact op

;