Body Image Bg
image

Onze klanten voor wie we elke dag 110% geven.

Digilyfe heeft de afgelopen jaren voor vele opdrachtgevers haar expertise ingezet. Of het nu ging om een kortlopend project, of langdurige inzet, klanten gaven aan zeer tevreden te zijn met de Cloud Experts van Digilyfe.

image

Denso is al jaren een klant waar we, via onze partner DITP, een sterke relatie mee hebben. Onlangs zijn we een nieuw project gestart: de migratie van on-prem Backup voorzieningen naar een Azure-variant.

image

Voor TKB realiseren we al sinds 2021 Cloud oplossingen op de Azure technologie stack. Ondertussen draait er een Hub & Spoke architectuur, een Synapse-based Datawarehouse, een intern BI Portaal, een "mijn.tkb.nl" BI Portaal voor klanten, twee ontwikkelstraten voor 2 SaaS platformen en binnenkort een API Management omgeving voor een veilige ontsluiting van API's. En dat alles powered-by Azure DevOps CI/CD.

image

Al sinds 2022 heeft topID haar IAM oplossing aan onze Managed Cloud omgeving in AWS overgedragen. Wij regelen alles vanuit onze Control-Planes in AWS en zorgen daarmee dat topID zich volledig gaan richten op haar kernactiviteiten.

image

De KVK heeft ons in 2022 gevraagd te ondersteunen in haar DevOps en CI/CD activiteiten. Vanuit Digilyfe leveren wij een Cloud/DevOps Expert die meerdere scrum teams bij KVK helpt met de groei in professionaliteit en uiteraard de dagelijkse CI/CD werkzaamheden.

image

De Belastingdienst vroeg om een Azure & DevOps Evangelist. Iemand die vanuit Enterprise Architectuur alle teams die werken met Azure en DevOps kan helpen met de synergie, standaardisering en het toepassen van best practices in alle Azure-gebasseerde oplossingen omgevingen binnen de Belastingdienst. Een zeer belangrijke rol, die wij met hart en ziel ten uitvoer brengen.

image

Bij DICTU is een Modern Workspace Engineer van Digilyfe actief als consultant en engineer met als doel meerdere teams te helpen met het uitrollen en beheren van allerlei werkplek-gerelateerde omgevingen en processen.

Meer weten over onze cases?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Digilyfe ook uw organisatie kan helpen bij het realiseren van een flexibele, schaalbare en veilige Multi Cloud-omgeving, een Modern Workspace oplossing of met de inzet van Cloud Experts. Neem snel contact met ons op via de contact pagina.

 

 

Neem direct contact op

;