Body Image Bg
image

Maak kennis met onze Cloud Experts.

Bij Digilyfe werken een groot aantal zeer ervaren en deskundige Cloud Experts. Grotendeels werken ze aan ons Multi Cloud Platform (Alpaca), en ook aan projecten voor onze klanten. Soms komt het echter zo uit dat bepaalde Experts ingezet worden op een detacheringsopdracht. Bijvoorbeeld voor DICTU, KvK of Logius.

We werken dan op basis van Time & Material.

 


 

Onze Experts hebben
hun Cloud certificeringen
100% op orde
Onze Experts zijn
echte ambachtslieden
met de modernste tools
Onze Experts nemen
uw hele organisatie mee
via workshop en training

 


 

 

Onze Cloud Experts kunnen op tijdelijke basis net dat beetje kennis en kunde leveren dat een opdrachtgever mist. Mocht u dus op zoek zijn naar Cloud Experts die in uw team(s) het verschil kunnen maken, neem dan contact op met Vinnie Bergen. Voor onze contact gegevens kijkt u op de contact-pagina.

 

Vanuit onze dochteronderneming Digilyfe Cloud Experts B.V. leveren wij hooggekwalificeerde IT experts aan allerlei opdrachtgevers. Naast onze eigen medewerkers, zijn wij ook in staat een kandidaat (vaak een freelancer) te vinden om uw behoefte aan uitbreiding van het aantal IT medewerkers invulling te geven. Onze Resource-medewerker heeft een uitgebreid netwerk en kan binnen no-time de perfecte kandidaat voor u vinden.

 

Neem direct contact op

;