Body Image Bg
image

Het Digilyfe Multi Cloud Distributieplatform Alpaca: de toekomst van Cloud technologie.

Bij Digilyfe snappen we dat je bedrijf flexibiliteit en schaalbaarheid nodig heeft in de Cloud. Maak kennis met Alpaca, ons innovatieve Multi Cloud Distributieplatform, waarmee je het beste uit je Cloud infrastructuur haalt. Creëer moeiteloos Landing zones in diverse Cloud omgevingen, zoals AWS, Azure en Google Cloud Platform, en ervaar de eenvoud en efficiëntie en het gemak van ons platform.

 

 

 


 

SHEPHERD

Ons Alpaca platform wordt beheerd door Digilyfe-medewerkers via Shepherd, een gebruiksvriendelijke webinterface.

RANCH

Klanten kunnen eenvoudig nieuwe Landing zones en workload deployments aanvragen via de webinterface van Ranch.

GUARD

Guard biedt Managed CI/CD: geautomatiseerde beveiliging, zoals penetratietesten, compliance checks en load testing tijdens CI/CD-processen van workloads. 

TERRAIN

Terrain, de basis van het Alpaca Platform, stelt ons in staat om klantprojecten en git repositories te beheren.

FIBER

Workloads worden uitgerold met behulp van aanpasbare of generieke templates, opgeslagen in Fiber. Zo kunnen we specifieke templates op maat creëren en koppelen die passen bij de behoefte van uw organisatie. 

 


 

 

image

Dynamisch en flexibel

U kunt snel en efficiënt Cloud resources implementeren en beheren, waarbij u profiteert van de unieke mogelijkheden van elke Cloud provider. Een van de meest revolutionaire functies van Alpaca is de mogelijkheid om Cloud bronnen dynamisch te verplaatsen tussen verschillende Cloud providers. Met slechts een paar klikken kunt u uw workloads en applicaties naadloos migreren van de ene Cloud omgeving naar de andere, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Dit stelt u in staat om te profiteren van de prijsstelling, prestaties en functionaliteit van verschillende Cloud providers, en tegelijkertijd de flexibiliteit te behouden die uw bedrijf nodig heeft.

image

Veiligheid voor alles

Bij Digilyfe begrijpen we dat beveiliging en compliance topprioriteiten zijn voor uw organisatie. Daarom hebben we in Alpaca geavanceerde beveiligingsfuncties ingebouwd. U kunt vertrouwen op onze robuuste beveiligingsmaatregelen en strenge naleving van regelgeving, zodat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw Multi Cloud-reis. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en begeleiding, van de implementatie van uw Landing zones tot het optimaliseren van uw Cloud architectuur.

Meer weten over Multi Cloud en Alpaca?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Alpaca en Digilyfe uw organisatie kunnen helpen bij het realiseren van een flexibele, schaalbare en veilige Multi Cloud-omgeving.

 

 

Neem direct contact op

;