Body Image Bg
image

Cloud Journey: van Strategie via Transformatie tot 24x7-Ops.

Uw organisatie staat voor een grote uitdaging: het omarmen van de kracht van de Cloud om efficiëntie en wendbaarheid te verhogen en te innoveren in een concurrerende markt. U weet dat de Cloud essentieel is voor uw succes, maar u heeft te maken met complexe technologische keuzes, beveiligingsrisico's en kostenbeheersing.

image

De Cloud Reis: hoe doe je dat?

Met onze expertise en ervaring helpen we u bij het navigeren door de complexiteit van de Cloud transformatie. Samen ontwikkelen we een duidelijke strategie en een stappenplan om u naar de Cloud te brengen en uw bedrijf klaar te stomen voor succes. Met Digilyfe Cloud Services aan uw zijde, begint u aan uw Cloud Journey met vertrouwen. We bieden de tools, technologieën en begeleiding die u nodig heeft om uw Cloud infrastructuur te bouwen en te optimaliseren. We zorgen voor een naadloze migratie van uw applicaties en gegevens, en zorgen voor een veilige en compliant omgeving. Managed en Future-proof.

Cloud Strategy

 

Onze consultancydiensten helpen u bij het opstellen van een gedetailleerd Plan van Aanpak voor uw Cloud transformatie. We analyseren uw huidige IT-infrastructuren, systemen, applicaties, databronnen en bedrijfsbehoeften, en ontwikkelen een strategie die aansluit bij uw visie, doelen en budget. Of u nu op zoek bent naar een Public Cloud, Private Cloud, Hybride Cloud of gecombineerde strategie, wij kunnen u voorzien van het beste advies en aanpak.

 

Lees meer over Cloud Strategie

Cloud Transformation

 

Bij Digilyfe weten we dat de overstap naar de Cloud een complex proces kan zijn. Onze Cloud transformatie diensten zijn erop gericht om dit proces soepel en efficiënt te laten verlopen. We migreren uw bestaande systemen en applicaties naar de Cloud, waarbij we zorgen voor minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten. Onze ervaren experts zorgen voor een naadloze overgang, waarbij ze gebruik maken van best practices en geavanceerde tools.

 

Lees meer over Cloud Transformatie

24x7 Cloud Ops

 

Eenmaal in de Cloud, biedt Digilyfe 24x7 Cloud Ops diensten om ervoor te zorgen dat uw Cloud omgeving optimaal presteert. Ons toegewijde team beheert uw cloudinfrastructuur, zorgt voor continue optimalisatie en schaalbaarheid, en zorgt voor een veilige en compliant omgeving. Met onze diepgaande expertise in Cloud beheer en -optimalisatie, zorgen we ervoor dat u het maximale rendement haalt uit uw Cloud investeringen.

 

Lees meer over Cloud Ops

image

Digilyfe Cloud Visie

U heeft geen om kijken meer naar de IT en het up-to-date blijven daarvan. U maakt altijd gebruik van de laatste software versies, kunt rekenen op actuele security- en cyberbeschermingsmaatregelen en rekenen op 24/7 beschikbaarheid. Het resultaat van uw Cloud Journey is een bedrijf dat bloeit in de Cloud, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de concurrentie voor te blijven. Uw bedrijf is nu wendbaarder, schaalbaarder en beter in staat om te innoveren, wat leidt tot langdurig succes en groei. 

image

Cloud Componenten

Terwijl uw bedrijf evolueert en groeit in de Cloud, passen we onze diensten aan om aan uw veranderende behoeften te voldoen. We zorgen voor continue optimalisatie en schaalbaarheid, zodat u zich kunt concentreren op het uitbreiden van uw bedrijf en het bedienen van uw klanten. Uw IT kan altijd goede ondersteuning leveren door mee te schalen (op- én afschalen) met de business behoeften, en blijft altijd betaalbaar.

image

Multi Cloud Platform

Met ons Multi Cloud Platform (Alpaca) kunt u moeiteloos Cloud Landing zones creëren in verschillende Cloud omgevingen. Of u nu gebruikmaakt van AWS, Azure, Google Cloud Platform of andere Cloud providers, ons platform biedt u een uniforme en gestroomlijnde ervaring. U kunt snel en efficiënt Cloud resources implementeren en beheren, waarbij u profiteert van de unieke mogelijkheden van elke Cloud provider.

Lees meer

image

Cloud Governance

Een belangrijk component in uw Cloud transformatie is kostenbeheersing. Verkeerd gebruik van Cloud diensten kan resulteren in torenhoge rekeningen van Cloud providers. Digilyfe weet als geen ander dat Cloud Governance essentieel is. Daarom leveren wij op diverse niveaus oplossingen zoals resource policies, dashboards, budget-limieten en waarschuwingen om maximale controle over uw uitgaven te houden.

Meer weten over onze Cloud Journey?

Neem contact met ons op en laat onze Experts jouw organisatie begeleiden. Samen zullen we uw Cloud Journey vormgeven en uw bedrijf transformeren om klaar te zijn voor de toekomst.

 

 

Neem direct contact op

;