Body Image Bg
image

Ons Cloud Experience Center helpt bij het maken van beslissingen.

Om u te helpen met het maken van soms lastige keuzes omtrent de inzet van Cloud technologie, bieden wij u de mogelijkheid om ons Cloud Experience Center te bezoeken. Op ons kantoor kunt u in alle rust, en met alle hulp omtrent, kennismaken met Microsoft Azure, AWS en/of GCP en met eigen ogen aanschouwen waarom deze Cloud Providers uw organisatie in staat stellen uw IT landschap te optimaliseren en toekomst-vast te maken, uw (online) diensten efficiënter in te zetten, of uw wendbaarheid te maximeren.

 

Het Digilyfe Cloud Experience Center is geen gewoon kantoor. Het is een innovatieve hub, een epicentrum van digitale transformatie, ontworpen om u in de bestuurdersstoel van uw technologische toekomst te plaatsen.

 

Zodra u door onze deuren stapt, wordt u begroet door een wereld waarin technologie en bedrijfsstrategie samensmelten. Hier kunt u de kracht en potentie van cloudtechnologieën zoals Microsoft Azure, AWS en GCP van dichtbij ervaren. Ons centrum is meer dan alleen een plek om deze technologieën te bekijken - het is een plek om ze te ervaren, te begrijpen en te leren hoe u ze kunt integreren in uw organisatie voor maximale impact.

image

In het Cloud Experience Center, staat u niet aan de zijlijn. U neemt deel aan interactieve sessies, workshops en demonstraties, allemaal ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in de mogelijkheden van de Cloud. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden, al uw vragen te beantwoorden en de technische complexiteit te vertalen naar praktische oplossingen die aansluiten bij uw specifieke bedrijfsbehoeften. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vinnie Bergen en Chase Sillevis via telefoonnummer 085 - 004 5600. Of gebruik ons contact formulier zodat wij u snel kunnen berichten.

Neem direct contact op

;