Body Image Bg
image

Leer onze Cloud Experts kennen.

Bij Digilyfe lopen ondertussen een flink aantal Cloud Experts rond. Van enkelen van hen willen we u graag hun profiel schetsen.

Niels Emmer

Niels is een Cloud Architect (Azure) en actief op meerdere fronten. Zo werkt hij intern aan ons Multi Cloud Platform, en wordt hij ingezet bij klanten die Azure technologie willen inzetten op de juiste wijze. Vanuit z'n enorme expertise kan Niels overzien waar de klant echt mee geholpen is.

Sipke van der Meulen

Sipke is Cloud Architect (Azure) en de afgelopen jaren ingezet voor meerdere klanten: CIBG, Universiteit Utrecht, COA en de Belastingdienst. Aldaar helpt Sipke met Cloud Strategieën en Cloud Transformaties, en begeleid hij teams in het op de juiste manier gebruiken van Azure.

Virgilio Bloem

Virgilio is Cloud Engineer (Azure) en al jaren actief bij verschillende klanten: Denso en TKB. Virgilio werkt daar mee aan projecten waar Azure een cruciaal component vormt in het Cloud/IT-landschap en onmisbaar is in de ondersteuning van de business processen.

Sebastiaan Villerius

Sebastiaan is DevOps Engineer en kent de wereld van CI/CD als geen ander. Zijn uitgebreide kennis en ervaring omtrent DevOps practices, Azure, AWS, Gitlab en Kubernetes zet hij in voor klanten zoals KvK en zijn cruciaal in de slagvaardigheid van deze organisaties.

Peter Bien

Peter is Modern Workspace Engineer en heeft veel ervaring met "de moderne werkplek". De afgelopen jaren implementeerde en beheerde Peter Azure services, Windows clients, server applicaties, Ivanti en Citrix omgevingen, SCCM tooling en Microsoft 365 oplossingen voor verschillende klanten en teams.

Nick Huizing

Nick is Cloud Engineer (AWS) en een kenner van AWS, Windows, Linux, Terraform, Kubernetes en Docker. Voor klanten zoals Logius ontwikkelde hij geavanceerde Cloud en CI/CD oplossingen.

Aschwin van der Elst

Aschwin is Support Engineer en heeft daarnaast veel ervaring met Modern Workspaces. Zijn enorme ervaring met ITIL, Azure, Microsoft 365, Topdesk, ServiceNow en Atlassian zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op maximale ondersteuning in hun bedrijfsvoering. En wij bij Digilyfe zetten daarom Aschwin ook intern in! 

Denitza Lambreva

Denitza is Cloud Engineer (AWS/Azure) en kent de CI/CD wereld zeer goed. Haar knowhow omtrent AWS, Azure, Windows, Terraform, Kubernetes, Python, SQL en DevOps is essentieel voor onze klanten.

Jouw naam hier?

Jij kunt hier ook staan als medewerker van Digilyfe. Bekijk snel onze vacatures en solliciteer direct.

Contact met onze Experts opnemen?

Dat kan via onze contact pagina. Wij berichten u snel daarna terug.

 

Neem direct contact op

;