Body Image Bg
image

Het Digilyfe Management Team.

Het Digilyfe Management Team bestaat uit de 3 oprichters: Vinnie Bergen, Chase Sillevis en Johan Klein. Drie zeer ervaren (Cloud) engineers die hun sporen op dat vlak, en ook op het leidinggevende vlak, ruimschoots hebben verdiend. Door hun down-to-earth wijze van leidinggeven, krijgen de medewerkers bij Digilyfe alle autonomie en mogelijkheden die zij nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te doen.

Vinnie Bergen, CEO

 

Vinnie is eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van Digilyfe. In zijn rol als CEO overziet hij de ontwikkeling van de Digilyfe organisatie en haar groei in omzet en aantal medewerkers. Daarnaast overziet hij de (door)ontwikkeling van ons Alpaca-platform, werkt hij aan het onderhouden van onze partnerships, ontwikkelt hij marketingcampagnes en bewaakt hij het Digilyfe Cloud DNA.

 

Chase Sillevis, CTO

 

In de rol van CTO is Chase verantwoordelijk voor het Multi Cloud Platform dat Digilyfe heeft ontwikkeld en inzet voor en bij haar klanten. Chase overziet het DevOps team dat hier aan werkt en bewaakt het technisch beleid en de Digilyfe Cloud Services Roadmap. Daarnaast is Chase verantwoordelijk voor alle interne IT systemen en applicaties en houdt hij technology-trends actief in de gaten.

 

Johan Klein, COO

 

Johan is in zijn rol als COO verantwoordelijk voor de algehele operatie van Digilyfe en haar medewerkers bij de uitvoering van detacheringsopdrachten, projecten en managed cloud services. Daarnaast beheert hij de portefeuilles HR, Legal, Accounting & Finance en Office Management. Als COO bewaakt Johan de SLA's die klanten met Digilyfe hebben afgesloten en rapporteert hij hen daar over.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de achtergrond van het MT en hoe zij de mensen bij Digilyfe in staat stellen om de meest gave werkzaamheden voor en met onze klanten uit te voeren? Neem dan contact met ons op via onze contact-pagina.

 

 

Neem direct contact op

;