Body Image Bg
image
dinsdag 4 juli 2023 - door Vinnie Bergen

Trust Krediet Beheer en Digilyfe kondigen intensievere samenwerking aan

Trust Krediet Beheer (TKB) en Digilyfe hebben vandaag aangekondigd dat zij hun strategische samenwerking hebben geïntensiveerd voor de levering van Azure Cloud Platform diensten. 

card images

Trust Krediet Beheer (TKB) en Digilyfe hebben vandaag aangekondigd dat zij hun strategische samenwerking hebben geïntensiveerd voor de levering van Azure Cloud Platform diensten. Deze nauwere samenwerking heeft als doel om de dienstverlening van TKB verder uit te breiden en te optimaliseren met behulp van Azure cloud-native technologie, en zo meer schaalbaarheid en duurzaamheid te bieden.

 

Digilyfe levert al sinds 2021 Azure cloud diensten aan TKB en heeft de verantwoordelijkheid op het vlak van Azure cloud architectuur, engineering, integratie, DevOps en security. In de laatste maanden is een geheel nieuw Datawarehouse platform gerealiseerd dat leunt op Azure Synapse, Databricks, Function Apps, enkele externe databronnen en vele interne databronnen. Deze data wordt continu verwerkt en via een intern- en een extern (klanten)portaal, dat weer gekoppeld is aan Azure AD B2C, aan de diverse eindgebruikers aangeboden op basis van een geïntegreerd PowerBI dashboard. En dat allemaal conform het Microsoft Well-Architected Framework en best-practices.

 

Johan Klein, COO van Digilyfe en als Lead Cloud Architect bij TKB betrokken: “Wat TKB heeft neergezet in Azure mag met recht een huzarenstukje worden genoemd: de verschillende omgevingen, waar het nieuwe Datawarehouse er eentje van is, zijn stuk voor stuk opgezet als toekomstvaste en solide oplossingen ten einde de bedrijfsevolutie van TKB te bevorderen. Ik ben bijzonder trots op het team dat hier aan heeft bijgedragen. En we zijn nog niet klaar: momenteel wordt druk gewerkt aan een modern API-Management Developer portaal zodat klanten van TKB allerlei beschikbaar gestelde API’s in hun eigen systemen kunnen opnemen om data uit te wisselen.” 

 

Frans Verbiest, IT Manager van TKB, legt uit: "Ook in 2022 hebben we bij TKB intensief gewerkt aan een robuust en duurzaam cloud platform. We zetten ons in om onze diensten schaalbaarder te maken en om de voordelen van Azure cloud-native technologie volledig te benutten. Door onze keuze voor Digilyfe zijn we ervan overtuigd dat we dit kunnen realiseren. Dankzij de deskundigheid van Digilyfe als onze strategische cloud partner, zijn we in staat om onze diensten op het Azure cloud platform verder uit te breiden, terwijl we de kwaliteit blijven waarborgen."

 

Vinnie Bergen, CEO van Digilyfe, voegt toe: "Wij zijn blij en trots dat TKB voor ons heeft gekozen. Deze nog hechtere samenwerking zal TKB in staat stellen om sneller en efficiënter in te spelen op veranderende markttrends en de toenemende vraag naar innovatieve, schaalbare en duurzame oplossingen in de financiële sector. Als een betrouwbare partner zal Digilyfe zijn expertise in digitale transformatie en cloud-native technologie inzetten om te waarborgen dat de diensten van TKB blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden."

;